Vragen over toeslagen? De Belastingdienst telefoon is uw beste keuze

Vragen over toeslagen? De Belastingdienst telefoon is uw beste keuze

admin No Comment
Financiën en Verzekeringen

Hebt u een belangrijke en persoonlijke vraag over bepaalde toeslagen? De Belastingdienst telefoon is dan uw oplossing. Wat zijn toeslagen? De Belastingdienst telefoon geeft u daar bijvoorbeeld antwoord op. Maar ook op de vraag: hoe bereken ik de hoogte van mijn toeslagen? De Belastingdienst telefoon kan uw gegevens opzoeken en kijken of u te veel of te weinig krijgt van de Belastingdienst. Zij kunnen immers fouten maken. Als u daarom teveel krijgt, dan bestaat de kans dat u dat op korte termijn allemaal terug moet betalen. U wilt geen dief van uw portemonnee zijn. Is er iets fout gegaan met de uitbetaling van bepaalde toeslagen? De Belastingdienst telefoon moet u dan absoluut direct bellen! Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat met onze website ú wil informeren over de gang van zaken bij de Belastingdienst. U vindt op onze site het laatste nieuws over onder andere aangiftes, vacatures en toeslagen. De Belastingdienst telefoon kunt u bellen dankzij deze informatie maar u kunt ook eerst met ons contact opnemen. Hier werken vele adviseurs die uw aangiftes en toeslagen kunnen doorberekenen. U vindt ons gratis telefoonnummer op onze website. Sla dit nummer gelijk op in uw smartphone en/of bookmark de website Belasting Geld. In tegenstelling tot de Belastingtelefoon is ons telefoonnummer gratis te gebruiken. Tijdens kantooruren krijgt u snel iemand aan de lijn die u graag van informatie voorziet over bijvoorbeeld het recht op toeslagen. De Belastingdienst telefoon kunt u vervolgens opbellen als u een toeslag wilt aanvragen.

Antwoorden over uw toeslagen via de Belastingdienst telefoon opvragen

Maar voordat u vragen over uw toeslagen stelt aan de Belastingdienst is het aldus een goed idee om eerst op onze website te kijken. Voor particulieren zijn er vier soorten toeslagen die u kunt aanvragen. Dit zijn:

  • De zorgtoeslag. U moet in het bezit zijn van een Nederlandse identiteit, ouder zijn dan 18 jaar en een niet te groot vermogen hebben. U krijgt dan deze maandelijkse tegemoetkoming om uw zorgverzekering mee te betalen.
  • Voor iedereen met een laag inkomen en een huurwoning tot 710 euro per maand is er de mogelijkheid om een toeslag op te vragen. U moet minstens 23 jaar zijn als u in aanmerking wilt komen voor deze toeslag.
  • Er is tevens een kinderopvangtoeslag als u beiden vrijwel fulltime werkt.
  • En als u kinderen hebt dan kunt u kinderbijslag opvragen. Deze laatste twee toeslagen zijn qua toewijzing en hoogte wederom erg afhankelijk van uw inkomen.

Hebt u persoonlijke vragen over deze toeslagen? De Belastingdienst telefoon kan u hierover informeren. Maar het is ook een goed idee om eerst ons nummer te proberen. Dan weet u zeker dat u van het beste advies wordt voorzien.

Vergeet niet om ons speciale telefoonnummer op te slaan in uw smartphone

Voor particulieren zijn er aldus 4 verschillende toeslagen. Maar voor bedrijven zijn er nog vele andere mogelijkheden om toeslagen te verkrijgen. Hebt u daar vragen over of hebt u geheel andere prangende kwesties over de belastingen? Wat u dan ook wilt weten, onze telefonisten staan voor u klaar. Zou het niet heerlijk zijn dat u dankzij onze hulp een groot deel van uw investeringen terugkrijgt dankzij de jaarlijkse verplichte aangifte? Misschien betaalt u al vele jaren te veel geld en kunt u dankzij onze hulp een flinke korting krijgen. De Belastingdienst is soms moeilijk te bereiken. Niet zozeer in letterlijke zin, maar meer in de zin dat het lastig is om veranderingen door te geven die gunstig zijn voor u. Laat het er echter niet zo maar bij zitten en roep onze hulp in per telefoon en sociaal medium. Lees meer..