Neem een boekhouder in dienst

Neem een boekhouder in dienst

admin No Comment
Financiën en Verzekeringen

Bent u zelfstandig ondernemer? Hebt u zich onlangs als ZZP’er ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Of bestaat uw bedrijf al enige jaren en komt u om in het werk? Een groot deel van de administratie zult u in al deze gevallen zelf moeten doen. Dat is in ieder geval de consensus die bij uw bedrijfsvoering heerst. Maar wist u dat u ook een boekhouder van buitenaf kunt aantrekken? Kijkt u maar eens op onze website: sadienstverlening.nl. Niet alleen kunt u bij ons een boekhouder inhuren voor onbeperkte tijd, u kunt specifiek aangeven welke taken hij of zij moet overnemen. Misschien hebt u problemen met de Belastingdienst. Dan bent u zeker niet de eerste. Het is elk jaar weer een heel gedoe om bijvoorbeeld de belastingaangifte in te vullen. Deze dienst probeert het eenvoudiger voor u te maken door een groot deel al in te vullen en ze bieden u tegenwoordig de mogelijkheid aan om het digitaal in te vullen. Maar is dat wel een goed idee? Is het niet veel verstandiger om hier een boekhouder secuur naar te laten kijken? Wellicht kloppen een aantal getallen helemaal niet en wilt u een aantal toeslagen laten berekenen zodat u er voordeliger af kunt komen. Dan kunt u het beste met ons contact opnemen want bij ons is er altijd wel een getrainde boekhouder beschikbaar om zich over dit soort zaken te ontfermen.

Dankzij onze boekhouder houdt u belangrijke tijd over

U zoekt aldus een boekhouder om de boekhouding bij te houden. Naast alle zaken met betrekking tot de Belastingdienst hebt u natuurlijk nog diverse andere administratieve handelingen die u eigenlijk wekelijks zou moeten bijwerken. Het kan zo zijn dat u hier weinig kaas van hebt gegeten, dat u simpelweg om komt van het werk of dat er een andere reden is waardoor de boekhouding in het slop raakt. Maar de gevolgen kunnen dramatisch zijn. Lonen worden niet op tijd afbetaald, u plant uw eigen personeel dubbel in en de begroting kan niet worden rondgemaakt. Er valt een last van uw schouders dankzij onze boekhouder, al was het enkel vanwege het feit dat u niet langer over hoeft te werken. Dus kijk vooral even op onze website zodat u zich kunt oriënteren op de mogelijkheden. In het kort kunnen we de werkzaamheden van onze boekhouder als volgt omschrijven:

  • Administratie,
  • Belastingaangifte,
  • Salarisadministratie,
  • En uiteraard is een combinatie van alle werkzaamheden zeker een goede optie.

U wilt natuurlijk advies op maat en niet opeens een torenhoge rekening van uw boekhouder krijgen. Daarom kunt u bij ons eerst contact opnemen zonder ook maar ergens aan vast te zitten. Geef bijvoorbeeld aan wat u qua services verlangt, waar uw bedrijf zich bevindt en hoelang u gebruik denkt te willen maken van onze boekhouder.

Wat we u aanbieden? Onder andere scherpe tarieven

Nadat u hebt doorgegeven wat u qua diensten verlangt nemen we contact met u op. U kunt een offerte verwachten in de inbox en pas als u daar akkoord mee gaat zijn er kosten aan verbonden en ligt het contract vast. Ook als u enkel vragen hebt kunt u uiteraard na het lezen van deze tekst op diverse manieren contact opnemen met onze klantenservice. Bel hen even op of stuur een uitgebreide e-mail. We kunnen bij langskomen maar u bent ook van harte welkom in Woudenberg. Wist u dat onze boekhouder zelfs in de avonduren kan werken zodat elke deadline vanaf nu wordt gehaald? Het abonnement is op maandbasis en kunt u op elk geschikt moment stilzetten. U zit er dus nooit lang aan vast en u bent geen dief van de portemonnee. Lees ook : Boekhouder | Stuurman! Betrouwbaar en betrokken.