Steunpunt Ggz, CliŽntenbelang Amsterdam

Bij het Steunpunt GGz kunnen mensen uit Amsterdam en Diemen terecht die met de psychiatrie in aanraking zijn gekomen en die vragen hebben op het gebied van zorg, dagbesteding, inkomen en wonen.

Medewerkers van het Steunpunt GGz helpen problemen op te lossen en bieden administratieve ondersteuning zoals formulieren invullen, brieven schrijven, aanvragen van bijzondere bijstand, persoonsgebonden budget en Crisiskaart.

Het Steunpunt GGz is onderdeel van Cliëntenbelang Amsterdam. Cliëntenbelang Amsterdam is een onafhankelijke belangenorganisatie voor álle (chronisch) zieken, mensen met een handicap, lichamelijke of verstandelijke beperking of psychische aandoening, ouderen en mantelzorgers.

Contact

Het Steunpunt GGz is bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur.

 

Adresgegevens:

Plantage Middenlaan 14-1

1018 DD Amsterdam

020-5777976

steunpunt@clientenbelangamsterdam.nl

www.clientenbelangamsterdam.nl

Inloggen

Naam
Wachtwoord


 

Ondersteuning Per Saldo

De belangenvereniging voor budgethouders Per Saldo geeft ook ondersteuning. Via de telefonische informatie- en advieslijn voor een persoonlijk gesprek: niet-leden 0900 742 48 57. Leden kunnen bellen met de ledenservice. Kijk voor meer informatie op de website van Per Saldo.

Contact vereniging Naar-Keuze

Naar-Keuze is de vereniging voor ouders en familieleden die het persoonsgebonden budget (PGB) besteden aan zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke handicap, lichamelijke handicap en/of autistische stoornis.


Naar-Keuze houdt telefonisch spreekuur op:

 

  • maandag van 9.00 - 12.00 uur
  • woensdag van 19.00 - 21.00 uur


Bel (0481) 374589

Contactpersonen zijn altijd zelf ouder of familie èn budgethouder.