Klaverblad Zeeland

Klaverblad Zeeland is hèt samenwerkingsverband van provinciale organisaties die opkomen voor de belangen van gebruikers van zorg- en dienstverlening in Zeeland.


Klaverblad Zeeland stelt zich tot doel via een gezamenlijk beleid, de invloed van gebruikers van zorg- en dienstverlening te vergroten en een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit.

Daarnaast bieden zij individuele dienstverlening, voorlichting, informatievoorziening en klachtopvang, advisering en scholing van de lidorganisaties. Klaverblad Zeeland is aangesloten bij Zorgbelang Nederland.


Inwoners van Zeeland met vragen over het Persoonsgebonden budget komen terecht bij Zorginfo Klaverblad: (0113) 212 783 of zorginfo@klaverbladzeeland.nl  


Kijk voor meer informatie op www.klaverbladzeeland.nl

Inloggen

Naam
Wachtwoord


 

Ondersteuning Per Saldo

De belangenvereniging voor budgethouders Per Saldo geeft ook ondersteuning. Via de telefonische informatie- en advieslijn voor een persoonlijk gesprek: niet-leden 0900 742 48 57. Leden kunnen bellen met de ledenservice. Kijk voor meer informatie op de website van Per Saldo.

Contact vereniging Naar-Keuze

Naar-Keuze is de vereniging voor ouders en familieleden die het persoonsgebonden budget (PGB) besteden aan zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke handicap, lichamelijke handicap en/of autistische stoornis.


Naar-Keuze houdt telefonisch spreekuur op:

 

  • maandag van 9.00 - 12.00 uur
  • woensdag van 19.00 - 21.00 uur


Bel (0481) 374589

Contactpersonen zijn altijd zelf ouder of familie èn budgethouder.