MEE Zuid-Holland Noord, regio Delft

MEE kan u helpen. MEE biedt informatie, advies en ondersteuning aan alle mensen met een beperking. Het kan hierbij gaan om een lichamelijke of verstandelijke handicap, een chronische ziekte, een ontwikkelingsachterstand of een vorm van autisme.

De consulent van MEE bespreekt samen met u wat er precies aan de hand is en welke mogelijkheden er voor u zijn. Hij of zij kent de regelingen en routes binnen de zorg voor mensen met een handicap en is goed op de hoogte van de situatie in de regio. De consulent geeft u informatie en advies. Als dat nodig is, zorgt hij of zij dat er nader onderzoek gedaan wordt. Als daar een indicatie voor nodig is kan de consulent dit samen met u aanvragen.

Aan de ondersteuning door een MEE-consulent zijn voor u geen kosten verbonden. Wilt u een persoonlijk gesprek met een consulent dan kunt u zich op werkdagen telefonisch aanmelden van 8.30-17.00 uur, de telefoniste zal u doorverbinden met een consulent.

Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken. www.meebijdehand.nl

Regiobureau MEE ZHN
MEE regio Delft (incl. Westland/Oostland, Nieuwe Waterweg Noord en Zoetermeer)
Hooikade 30 2627 AB Delft
Tel: (015) 21 31 151
Fax: (015) 21 58 081
E-mail: info@meezhn.nl
Internet: www.meezhn.nl  

Inloggen

Naam
Wachtwoord


 

Ondersteuning Per Saldo

De belangenvereniging voor budgethouders Per Saldo geeft ook ondersteuning. Via de telefonische informatie- en advieslijn voor een persoonlijk gesprek: niet-leden 0900 742 48 57. Leden kunnen bellen met de ledenservice. Kijk voor meer informatie op de website van Per Saldo.

Contact vereniging Naar-Keuze

Naar-Keuze is de vereniging voor ouders en familieleden die het persoonsgebonden budget (PGB) besteden aan zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke handicap, lichamelijke handicap en/of autistische stoornis.


Naar-Keuze houdt telefonisch spreekuur op:

 

  • maandag van 9.00 - 12.00 uur
  • woensdag van 19.00 - 21.00 uur


Bel (0481) 374589

Contactpersonen zijn altijd zelf ouder of familie èn budgethouder.